PADI Assistant Instructor

 

Voor wie is deze cursus?

Als je van mensen houd, een passie voor duiken hebt en een bijzonder leven wil - word dan PADI Instructor. Door les te geven in duiken kun je je liefde voor de onderwaterwereld delen met anderen, terwijl je doet wat je leuk vind - het zijn in, rond en met namen onderwater. PADI Open Water Scuba Instructeurs en PADI Assistant Instructors zijn de meest gewilde duik professionals in de duik industrie over de hele wereld, dit omdat ze het programma, dat de norm voor de opleiding tot duikprofessionals zet hebt voltooid. Verdien je PADI Instructor kwalificatie door hard werken en toewijding, maar je word beloond met een baan waarmee je ongelooflijke onderwater avonturen met anderen kunt delen - het transformeren je cursisten hun leven ten goede en het verrijken van het jouwe.


Ben je klaar om toe te treden tot de gelederen van de toegewijde professionals die 's werelds meest vooruitstrevende en populaire duikeronderwijsprogramma's doceren? Ja? Dan GoPROTM met een Instructor Development Course.


De Instructor Development Course (IDC) is opgebouwd uit twee delen

  • de Assistant Instructor (AI) cursus
  • het Open Water Scuba Instructor programma (OWSI).

De meeste duikprofessionals volgene beide programmas in een of wel een completeren IDC en gaan op een Instructor Examination (IE), dat is de laatste stap naar een PADI Instructor certificering te behalen.


Succesvol afronden van alleen het AI deel resulteert in een PADI Assistant Instructor kwalificatie. Wanneer een AI is klaar om vooruitgang te boeken kan hij of zij het OWSI programma bijwonen en na een successvol afronding hiervan deel nemen aan een IE, de laatste stap tot het verkrijgen van het volledige PADI Instructor diploma.


Duik professionals die een instructeur kwalificatie bij een andere duikopleidingsorganisatie hebben kunnen in aanmerking komen om direct in te schrijven in het OWSI programma. Deze herkent voorafgaande instructeurs ervaring en biedt een verkort pad om een PADI Instructeur te worden.


Een gecertificeerde PADI Divemaster die zijn of haar brevet zes maanden of meer heeft kan zich inschrijven voor de PADI Instructor Development Course. 
Je moet ook:

  • Ten minste 60 gelogde duiken hebben en 100 duiken om aan een IE te mogen deelnemen.
  • Emergency First Response primaire en secundaire zorg (reanimatie en EHBO) opleidingen bezetten die niet ouder is dan 24 maanden.
  • Een medische verklaring van een arts hebben die niet ouder is dan 12 maanden

Je moet ook een Emergency First Response Instructor zijn, maar u kunt deze kwalificatie ook tijdens of na je instructeur training behalen.

Wat leert je?

Over een periode van vijf tot zeven dagen neem je deel aan het IDC waar je alle PADI kern modules leert. Je zult in staat zijn om zich te organiseren en presenteren van informatie, het geven van vaardighedensessiesen het controleren openwater openwater duiken. Kortom, word je een betere spreker en presentator voor de groep en je word nog beter in het demonstreren van vaardigheden terwijl je tegelijkertijd ook uitkijkt en verantwoordelijk bent voor de veiligheid van de student(en) en duikers. Belangrijkste onderwerpen zijn:

  • PADI normen en procedures voor cursussen kan je leren met in water workshops leren,
  • instructie en het PADI-systeem
  • Risk Management en Duikveiligheid
  • The Business of Diving en je rol als instructeur
  • Marketing Duiken en Sales Counseling

Hoe kun je nu beginnen met het leren?

Schrijf u in voor een IDC bij DDA of kom langs in onze shop en informeer naar de mogelijkheden en het programma. Samen kijken we naar je ervaring, je ambities en zullen je alle mogelijke opties toelichten zodat je met alle kennis een goede keurze kunt maken om te groeien naar dit fel begeerde diploma. Breng je agenda mee want 99 van de 100 willen meestal over gaan tot het plannen van hun opleiding.

Ook als je al een kwalificatie hebt dan zijn wij de partner om je te helpen tot het verkrijgen van je PADI instructeurs kwalificatie. Ook dan vragen we je met je diploma's en kwalificaties langs te komen om samen te kijken naar wat het best pad is voor je en hoe we je kunnen helpen bijhet verwezelijke van jou droom om PADI instructeur te worden.

Wat is een IE?

Een Instructor Examination (IE) is een tweedaags evaluatieve programma dat een instructeurskandidaat: onderwijsvermogen, duiktheorie en -kennis, vaardigheid niveau, inzicht in de PADI-systeem en de houding en professionaliteit toetst. PADI IE's zijn gestandaardiseerd en uitgevoerd door speciaal opgeleide PADI Instructor examinatoren. De IE locatie, locatie en praktijksessies worden zo georganiseerd dat ze garanderen om maximaal objectief, eerlijk en consequent te zijn ter beoordelen van een kandidaat zijn of haar vaardigheden. Alleen degenen die voldoen aan de IE-prestatie-eisen verdienen de gerespecteerde PADI Instructor certificering. Let op het bijwonen van een IE gat gepaart met examen geld, dus een goede en gedege voorbereiding is belangrijk. Bij DDA krijg je daarom ook slagingsgarantie zodat je zeker weet dat je maximaal voorbereid bent als je aan je IE begind.


Bekijk het Instructor Examen Agenda.

Leer Meer

Zie wat PADI Pros te zeggen hebben over hun IDC, IE en Pro cariere.

Volgende Stap

Word een PADI Instructeur:

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.voor meer informatie.
  • Deelnemen aan de PADI IDC, Assistant Instructor cursus of OWSI programma bij DDA jou PADI Five Star Dive Center.
  • Blader door all opleidings mogelijkheden heen.
  • Download een medische verklaring en vragenlijst (pdf).

PADI Instructor Development Course IDC

Voor wie is deze cursus?


Als je van werken met mensen houd, je hebben een passie voor duiken en wil een buitengewone leven - groei dan uit tot een PADI Instructor. Lesgeven in duiken geeft je de mogelijkheid je liefde voor de onderwaterwereld te delen met anderen, terwijl je doet wat je leuk vind - het zijn in, rond en onder water. PADI Open Water Scuba Instructeurs en PADI Assistant Instructors zijn de meest gewilde duik professionals ter wereld, omdat ze het programma dat de norm voor de opleiding voor duikprofessionals hebben voltooid. Verdien je een PADI Instructor kwalificatie door hard werken en toewijding, maar je word beloond met een baan waarmee je ongelooflijke onderwater avonturen met anderen deelt  - je veranderd hun leven en verrijkt het jou.

Ben je klaar om je te voegen bij de groep toegewijde professionals die 's werelds meest vooruitstrevende en populaire duiker onderwijsprogramma's doceren? Ga dan PRO met een Instructor Development Course (IDC).


De Instructor Development Course (IDC) is opgebouwd uit twee delen - de Assistant Instructor (AI) cursus en het Open Water Scuba Instructor cursus (OWSI). De meeste duikprofessionals kiezen er voor het gehele IDC in een keer en en gaan dan naar het Instructor Examination (IE), dat is de laatste stap naar een PADI Instructor certificering te behalen.


Succesvol afronden van alleen de AI cursus onderdelen resulteert in een PADI Assistant Instructor kwalificatie. Wanneer een AI er kaar voor is kan  deegenomen worden aan een OWSI programma wat je op het niveau brengt om je aan te melden voor het IE al waar je de volledige PADI Instructor waardering kunt verdienen.


Duik professionals die een instructeur certificering van een andere duikeropleidingsorganisatie hebben kunnen in aanmerking komen om zich direct in te schrijven in het OWSI programma. Deze herkent voorafgaande instructeurs ervaring en biedt een pad naar een PADI Instructeurschap.

 

Een PADI Divemaster die zijn brevet meer dan zes maanden in bezit heeft kan zich inschrijven voor de PADI Instructor Development Course. Je moet ook:

  • Ten minste 60 gelogde duiken hebben en 100 duiken om voor je IE te mogen bijwonen.
  • Emergency First Response primaire en secundaire zorg (reanimatie en EHBO) opleidingen in de afgelopen 24 maanden.
  • Een medische verklaring van een arts in de afgelopen 12 maanden ondertekend

Je moet ook een Emergency First Response Instructor zijn,maar u kunt dit behalen tijdens je instructeur training.

Wat leer je?


In een periode van minimaal vijf dagen, maar meestal meer iets van zeven, leer je op je IDC om alle PADI core modules. Je zult in staat zijn om zich te organiseren en presenteren van informatie, verzorgen van vaardigheden sessies en uitvoeringen te controleren open water duiken. Kortom, word je een betere spreker in het openbaar en krijg echt goed aan te tonen vaardigheden tijdens het kijken uit voor student veiligheid van de duiker. Belangrijkste onderwerpen zijn: PADI normen en procedures voor cursussen kan je leren met in water workshops leren, instructie en het PADI-systeem Risk Management en Duikveiligheid The Business of Diving en uw rol als instructeur Marketing Duiken en Sales Counseling
U kunt eventueel college credit of de Assistant Instructor cursus en Instructor Development Course krijgen.
Hoe kun je nu beginnen met het leren?
Schrijf u in voor IDC Online - eLearning optie PADI's waarmee je zelfstandig studeren in uw eigen tempo voor de les. Er zijn negen interactieve kennisontwikkeling secties. Voorstudie online bespaart klaslokaal tijd, die meer tijd maakt voor het oefenen van de vaardigheden die je onderscheiden als een PADI Instructor.
Ook aanmelden voor Dive Theory Online, als je het nog niet hebt voltooid of het is meer dan een jaar geleden dat je er doorheen ging. Het programma is een eenvoudige herziening van duik natuurkunde, fysiologie, vaardigheden, uitrusting en milieu, plus het gebruik van de Recreational Dive Planner (RDP). Door het succesvol afronden van Dive Theory Online, kunt u krediet voor de duik theorie-examen eis te krijgen tijdens je IDC.
Bezoek een PADI Five Star Instructor Development Center of Resort om te vragen over een IDC.
Ook bekijken de Instructor Development Agenda.
Wat is een IE?
Een Instructor Examination (IE) is een tweedaags evaluatieve programma dat een instructeur kandidaat onderwijs vermogen, duik theorie kennis, vaardigheid niveau, inzicht in de PADI-systeem, en de houding en professionaliteit test. PADI IE's zijn gestandaardiseerd en uitgevoerd door speciaal opgeleide PADI Instructor examinatoren. De IE locatie, testomgeving en onderzoek sessies worden georganiseerd als objectief te zijn als mogelijk eerlijk en consequent te beoordelen vaardigheden van een kandidaat. Alleen degenen die voldoen aan de IE-prestatie-eisen verdienen de gerespecteerde PADI Instructor certificering. Er is een vergoeding voor het bijwonen van een IE.
Bekijk het Instructor Examination Agenda.
Leer Meer
Zie wat PADI Pros te zeggen hebben over het leven van de droom.
Volgende Stap
Word een PADI Instructeur: Registreer IDC Onlineand beginnen met het leren meteen. Deelnemen aan de PADI IDC, Assistant Instructor cursus of OWSI programma op je PADI Five Star Instructor Development Center of Resort. Blader door de PADI Course Catalog. Download een medische verklaring en vragenlijst (pdf).

Open Water Scuba Instructor

Open Water Scuba Instructor

PADI Open Water Scuba Instructor-cursus

Ben je op zoek naar iets buitengewoons? Iets doen waar anderen alleen maar van dromen? Mensen hun leven helpen veranderen? Deuren openen waarvan je niet eens wist dat ze bestonden? Dit alles, en meer, wacht je als je PADI Open Water Scuba Instructor bent.

Het Open Water Scuba Instructor-programma (OWSI) is een van twee afzonderlijke componenten van PADI’s Instructor Development Course (IDC) – de kern van de instructeursopleidingen van PADI. Het eerste deel is de Assistant Instructor-cursus, gevolgd door het Open Water Scuba Instructor-programma.

Het OWSI-programma duurt minimaal vier dagen. Je maakt kennis met het hele PADI-systeem van duikinstructie en je capaciteiten als duikinstructeur worden verder ontwikkeld

Waarom het zo leuk is

Het gaat over het radicaal veranderen van het leven - dat van jou en degenen om je heen.
Het leuke aan de instructeursopleiding is de interactie met cursusdeelnemers en tegelijkertijd smeed je vriendschappen die lang nadat de cursus is afgelopen blijven bestaan.

Je begint te netwerken met andere professionals en begint te kijken welke banen er zijn voor PADI-professionals. Je krijgt ook de gelegenheid om je professionele opleiding voort te zetten; je kunt cursussen volgen voor Specialty Instructor waarin je leert om specialty’s te geven nadat je je brevet hebt als instructeur.

Waarom het zo uitdagend is

Het uitdagende aan deze cursus is dat je je persoonlijk moet inzetten voor de cursus. Er wordt van je verwacht dat je alle Kennistoetsen zelfstandig maakt voordat de cursus begint en je moet iedere dag opdrachten voorbereiden voor lespresentaties. Organisatie en toewijding zijn heel belangrijk.

Wat je leert

Tijdens de cursus leer je hoe je het PADI-systeem van instructie toepast;

  • je presenteert minstens twee lespresentaties voor beschut water
  • twee theoriepresentaties
  • een lespresentatie voor buitenwater waarin je twee vaardigheden integreert

Je woont ook de volgende 14 presentaties voor de leerstof bij:

  • Cursusoriëntatie
  • Overzicht van de duikindustrie
  • Algemene richtlijnen en procedures
  • De rol van media en lesgeven op maat
  • Wettelijke verantwoordelijkheid en risicomanagement
  • PADI Scuba Diver en Open Water Diver-cursussen
  • Aangepast lesgeven
  • PADI’s filosofie voor vervolgcursussen
  • Businessprincipes voor de duikinstructeur
  • Het Adventures in Diving-programma
  • Specialty’s en het Master Scuba Diver-programma
  • De Rescue Diver-cursus
  • De Divemaster-cursus
  • Programma's om duikers actief te houdenHoe je les moet geven in de sportduikplanner (RDP) (instructeurs van andere duikopleidingenorganisaties dan PADI moeten deze bijwonen.)

Je moet laten zien dat je de volgende zaken beheerst:

  • alle 24 duikvaardigheden uitvoeren die in de Basisvaardigheden zijn vermeld
  • met het gezicht naar beneden zonder te stoppen 800 meter zwemmen met masker, snorkel en vinnen

Tijdens de cursus moet je laten zien dat je de duiktheorie voldoende beheerst; je moet een theorie-examen maken dat uit vijf delen bestaat en voor ieder onderdeel minstens 75 % scoren.

Waarin je les kunt geven

Als je Open Water Scuba Instructor bent geworden, kun je de hele reeks PADI-programma’s geven, van Discover Scuba Diving tot aan Divemaster. Je kunt er ook voor kiezen om je specialtyinstructeur-kwalificatie te behalen voor interessante onderwerpen, zoals digitale onderwaterfotografie of verrijkte luchtduiker.

Vergelijk waarin je les kunt geven wanneer je je professionele duikopleiding voortzet

De duikuitrusting die je gebruikt

Je moet jezelf uitrusten met alle basisduikuitrusting en twee signaleringsmiddelen —een hoorbare en een visuele.
Vraag bij de plaatselijke duikwinkel na welke uitrusting je voor deze cursus moet aanschaffen.

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

De PADI IDC Kit bevat al het materiaal dat je nodig hebt om je op de IDC voor te bereiden.

Dit kit bevat 23 artikelen, waaronder:

  • Instructor Cue Cards (lesleitjes) voor PADI’s kerncursussen (OW, AOW, Rescue en Divemaster)
  • IDC Candidate Workbook en verwant naslagmateriaal
  • Planningsleitjes voor beschut water en buitenwater
  • Boekjes met quizzes en examens voor de kerncursussen
  • Specialtyhandleidingen voor Project AWARE
  • PADI Instructor Manual

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je dit product wilt aanschaffen.

Deelnamevereisten

Om in aanmerking te komen voor de cursus PADI Open Water Scuba Instructor, moet je:

  • Gebrevetteerd zijn als PADI Divemaster of PADI Assistant Instructor of minstens zes maanden gerespecteerd instructeur zijn geweest bij een andere opleidingsorganisatie (vraag dit bij een PADI Course Director na of neem met ons contact op)
  • Minstens 18 jaar oud zijn
  • Haal je Emergency First Response Instructor-brevet
  • Minimaal een half jaar geleden als duiker zijn gebrevetteerd
  • 60 duiken hebben gelogd waaronder ervaring in nachtduiken, diepduiken en navigatieduiken, voordat je aan de IDC kan meedoen.
  • Je moet 100 duiken hebben gelogd om mee te doen met de instructeursexamens
  • Kunnen aantonen dat je in de voorgaande twee jaar een opleiding hebt gedaan in reanimatie en eerste hulp.
  • De cursus Emergency First Response voldoet aan deze vereiste
  • Fit genoeg zijn om te kunnen duiken en een Medische verklaring (pdf) inleveren die binnen het voorgaande jaar door een arts is ondertekend.

Als je informatie zoekt over hoe je professional kunt worden, neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Je volgende avontuur

Het is verstandig om je professionele opleiding voor te zetten door cursussen af te ronden waarmee je meer dan de kerncursussen kunt geven.

Bijvoorbeeld Emergency Oxygen Provider Instructor, Emergency First Response Instructor, en specialtyinstructeur zijn een aanvulling op je Open Water Scuba Instructor-kwalificatie en staan goed op je CV.

PADI Specialty Instructeur cursus

Voor wie is deze cursus?

Meer duiken en meer plezier delen, delen wat jij interessant en leuk vindt - dat is waar het lesgeven in Specialty Duiker opleidingen over gaat. De beste manier om te leren hoe je, je specialiteit duiker cursussen echt speciaal kunt maken is een specialiteit instructeur cursus volgen bij DDA. Specialty instructeur cursussen bieden lesgeven tips en hands-on ervaring die je meteen kunt implementeren. Met 25 standaard PADI Specialty Diver cursussen, en tal van distinctive specialiteiten hebt je veel om uit te kiezen - dus om aan de slag te gaan.

Alle PADI instructeurs zullen profiteren van het nemen van specialty instructeur opleidingen, vooral degenen die bereid zijn om over te stappen op de Master Scuba Diver ™ Trainer (MSDT) rating, waarvoor ten minste vijf PADI Specialty Instructor certificeringen vereist zijn.

PADI Assistant Instructors, instructeur kandidaten in opleiding, en PADI Divemasters kunnen zich inschrijven in bepaalde specialty instructeur cursussen. Sommige specialiteiten hebben extra vereisten en instap eisen - vraag ons voor meer informatie.

Wat leer je?

Je zult nieuwe technieken toe te voegen aan je eigen ervaringen die je al hebt in een specialisme en je zult met plezier werken aan fine-tuning van uw vaardigheden en nieuwe onderwijsmethoden aanleren. Plus, zult u veel ideeën op te doen voor de marketing van uw specialiteit duiker cursussen.

Hoe kunt u aan de slag?

Bezoek ons om een ??PADI Specialty Instructor Manual kopen - digitale of papieren versie of om je direct in te schrijven voor je volgende Specialty instructeurs opleiding. De specialtie instructeurs handleiding bevat alle gestandaardiseerde specialty instructeur gidsen en is je gids voor het verzogen van de Specialty opleidingen.

Volgende Stap

Doceer waar je het liefste doet en word een PADI Specialty Instructor:

  • Schrijven je in voor een specialty instructeur cursus bij DDA.
  • Bekijk de Instructor Development Agenda.
  • Meld u aan op de website van de PADI Pro's en check out hoe je een PADI Distinctive Specialty maakt en voorbereid of download een PADI Specialty Instructor Application.
  • Blader door de DDA Cursus Catalogus voor beschrijvingen van PADI Specialty Diver cursussen.

PADI Master Scuba Diver Trainer

Hoe verdien je deze classificatie?


Met de PADI Master Scuba Diver Trainer classificatie onderscheidt u zich als een duik instructeur die vervolg opleidingen serieus neemt en is toegewijd aan het onderwijzen van een breed scala aan cursussen. (Potentiële werkgevers waarderen dit) MSDT betekent dat je de ervaring en certificeringen bezit voor alle opleidingen die een duiker een duiker nodig heeft om een ??Master Scuba Diver opleiding aan te bieden - het top / ultieme recreatieve duiker niveau.

Als je als PADI Instructeur ten minste 25 PADI-duikers hebt gecertificeerd en je hebben ten minste vijf PADI Specialty Instructor certificeringen verdiend kun je de Master Scuba Diver Trainers classificatie aanvragen. Deze classificatie is de volgende stap op de professionele ladder en is een voorwaarde voor IDC Staff Instructor evenals voor vele TecRec instructeurs niveaus.

Ben je er nog niet? Vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. We kunnen je bijna alle uw PADI Instructeurs opleidingen aanbieden. of zelfs een complete Master Scuba Diver Trainer cursus.

Volgende Stap

Step up en word een PADI Master Scuba Diver Trainer:

  •  
  •  

Kalender

April  2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie