PADI Discover Scuba Diving (DSD)

img 8053 1Heb je je wel eens afgevraagd hoe het is om onder water adem te halen? Als je dat wilt weten maar niet meteen je brevet wilt halen, kun je met Discover Scuba Diving proberen of je het leuk vindt. Wij bieden een versie van dit programma aan, in een zwembad en optioneel ook in het buitenwater. Je kunt het dicht bij huis proberen dus je hoeft geen vakantiedagen op te offeren.

Hoewel de Discover Scuba Diving-ervaring geen echt duikbrevet oplevert, leer je in ondiep water hoe je duikuitrusting moet gebruiken, en krijg je een snelle en makkelijke introductie tot wat er voor nodig is om de onderwaterwereld te verkennen.

Voor het allereerst onder water ademhalen is een unieke ervaring. Je moet er wel even aan wennen – mensen zijn er natuurlijk niet voor geschapen – maar na een paar minuten van stille verbazing hebben de meeste deelnemers in de gaten hoe makkelijk duiken eigenlijk is. De grootste uitdaging voor onze instructeurs bij het Discover Scuba Diving-programma is niet de deelnemers in het water te krijgen, maar ze er na afloop weer uit te krijgen. Waarom het zo leuk is? Het is allemaal leuk!

Je kunt bovendien erkenning krijgen! Als je tijdens het Discover Scuba Diving-programma alle oefeningen gedaan hebt dan, kan je ervaring meetellen voor het PADI Scuba Diver- of PADI Scuba Diver, waardoor je al een stap verder bent als je besluit om ervoor te gaan.

Wat je leert

Ervaar onder direct toezicht wat duiken is. Als je ook maar een deel lijkt op alle die je voorgingen dan wordt je erdoor gegrepen nadat je voor het eerst onder water hebt ademgehaald. Je leert de benodigde basics om onder direct toezicht van een PADI-professional te duiken. Een van de dingen die je leert is dat je echt onder water kan ademhalen en of je dat leuk vindt of juist niet:

  • Je leert hoe het voelt om duikuitrusting aan te hebben en hoe makkelijk het is om je onderwater voort te bewegen als je duikuitrusting draagt.
  • Ervaar hoe het is om onder water adem te halen en of je dat prettig vindt.
  • Je leert een aantal basisvaardigheden en veiligheidsregels die je ook gebruikt voor je volledige duikcursus wanneer je de volgende stap zet.
  • De duikuitrusting die je gebruikt

De uitrusting die je nodig hebt is inbegrepen bij je Discover Scuba Diving-ervaring. Je gebruikt alle basisduikuitrusting, waaronder een masker, snorkel en vinnen, een trimvest waaraan je duikfles is bevestigd, een ademautomaat die lucht levert en instrumenten waarmee je de diepte en de luchtvoorraad controleert. Je draagt, als je inclusief buitenduik kiest, ook een duikpak en een gewichtsysteem.

"Ervaar wat het is om onderwater te ademen en gewichtloos door het water te glijden!"

 

Wat heb je nodig: zwemkleding en goed zin en verder alleen je bereidwilligheid en onverdeelde aandacht

Inbegrepen: theorieles, zwembadles, gebruik van DDA duik-materialen, Discover Scuba Diver Boekej, Een leuke foto als aandenken (waar mogelijk)

Niet inbegrepen: Lunch, vervoer naar zwembad of buitenlocatie

Deelnamen vereiste: minstens 10 jaar zijn

Prijs: € 49,-

Prive les: € 89,-

Je volgende avontuur

Als je een Discover Scuba Diving-programma hebt afgerond, kijk dan eens naar Scuba Diver cursus of Open Water Diver-cursus.


  •  
  •  

Kalender

April  2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie