IDC Staff Instructeur

Net zoals duikers opkijken tegen divemasters, kijken instructeur kandidaten met respect naar de IDC Staff Instructors. Zoals de naam al impliceert, IDC Staff Instructeurs helpen deze met de instructeur opleiding waar ze hun wijsheid en ervaring met nieuwe PADI leiders van de toekomst delen. Het deelnemen aan de IDC Staff Instructor cursus geeft je diepgaande kennis van de instructeur ontwikkelingsproces en bereidt je voor om de volgende generatie van de PADI-professionals vorm te geven.

Het is ook een grote carrière move.

Master Scuba Diver Trainers (MSDTC) die bereid zijn om een uitstekende rolmodellen te zijn en akkoord gaan met het PADI-systeem en al de PADI middelen gebruiken in hun opleidinen kunnen zich inschrijven in een IDC Staff Instructor cursus.

Wat leert u?

Na een instaptest van je kennis op instructeur-niveau over de duik theorie, voorbeeldige duikvaardigheden en rol-model presentatietechnieken, zult u deelnemen aan deze sessies:

  • Instructeur ontwikkeling normen, procedures en curriculum
  • Hoe organiseren en verrichten van de PADI Assistant Instructor cursus
  • De psychologie van evaluatie en begeleiding evalueren kennisontwikkeling,
  • beschut water en open water lesgeven presentaties

Plus, krijg je gaat een daadwerkelijk IDC  mee staffen of in de praktijksimulatie de vele curriculum componenten doceren.

Als IDC Staff Instructor, kun je zelfstandig PADI Assistant Instructor cursussen verzorgen evenals assisteren bij IDC's en andere vervolg instructeurs cursussen.

Hoe kunt u aan de slag?

Kom naar DDA en schrijf je vandaag nog in en schaf de benodigde materialen zoals de Course Director Manual aan.

Volgende Stap

Als Staff instructeur kun je naast IDCs mee verzogen ook kijken naar het vergroten van je instructeurs vaardigheden in bijvoorbeeld het opleiden van EFR instructeurs als je door gaat voor EFR instructor trainer.


  •  
  •  

Kalender

September  2021
M D W D V Z Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie