Over ons

DDA: Dutch Dive Academy®

De manier om te leren duiken in Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel of wel Meierijstad.

DDA is de enige duikschool in Sint Oedenrode, Schijndel, Veghel – Meierijstad en is aangesloten bij de beste duik organisaties wereldwijd zoals PADI, IANTD, DAN, IAHD en NOB/CMAS.

DDA kenmerkt zich door de 50 leden in het duik- en snorkelteam, 10 professionals en met 100 breveteringen per jaar het adres voor je snorkel- en duikopleiding.

De DDA filosofie is persoonlijke aanpak, kwaliteit, veiligheid, praktisch, gezellig en leuk. Jij staat centraal in de opleiding. Dit alles realiseren we met een goed team dat je de vaardigheden leert die je zoekt binnen de kaders van de door jou gekozen opleiding. Zij doen dit op basis van kennis maar nog meer op ervaring. Onze professionals duiken ook graag als ze geen les geven.

De opleidingen die we bij DDA aanbieden zijn erkent en gebaseerd op bewezen lesmethode en onder constante supervisie als het gaat over kwaliteit en standaarden. Vaardigheden, veiligheid en de relatie tot de lokale omgeving staan centraal tijdens je opleiding.

Opleidingen bij DDA lopen uiteen van beginners snorkelopleidingen en open water duiker opleidingen tot gevorderde duik opleidingen zoals diepduiken of zelf tot het worden van instructeur. Wij van DDA verzorgen deze opleidingen voor iedereen, van jong tot oud en van beginner tot 'herintreder'. Zelfs lichamelijke en/of geestelijke beperkingen zijn voor ons geen reden voor afwijzing van cursisten.

Naast opleidingen hebben we bij DDA meer te bieden. We hebben een eigen duikteam en snorkelteam met fanatieke en minder fanatieke leden. Het DDA Duikteam duikt regelmatig op verschillende stekken in Nederland en daar buiten. En een keer in de week traint het DDA snorkelteam in het zwembad. Enthousiaste kinderen en volwassenen die leren snorkelen om wellicht vervolgens een duikopleiding te volgen.
Tot slotte hebben we bij DDA een eigen winkel waar we je graag te woord staan om al je vragen over snorkel en duikspullen te beantwoorden en je te voorzien van de beste service mogelijk. Wij hebben ook een eigen afdeling voor reparatie, service en onderhoud.

Wil je leren snorkelen of duiken of wil je verder in de duiksport? Wil je kennismaken met het duikteam? Dat kan! Laat het ons weten en wij zorgen ervoor.


  •  
  •  

Kalender

April  2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
  •  
  •