PADI Cource Director

PADI Course Directors zijn PADI Master Instructeurs die de volgende stap hebben genomen en aangesloten bij een elite groep van instructeur trainers. Course Directors leren PADI Instructor Development Courses (IDC) en andere instructeur-niveau verzorgene, en zijn in de duikindustrie de meest invloedrijke leiders en rolmodellen. Dit is het hoogste en meest gerespecteerde professionele rating in recreatief duiken. Om een ??Course Director geworden moet je een plek in een Course Director Training Course (CDTC) verdienen door middel van een concurrerende aanvraagprocedure die uw ervaring en opleidingsdoelen toetsen.

PADI Master Instructors hebben stevige ervaring in lesgeven en hebben geholpen met diverse IDC's en kunnen klaar zijn om zich aan te melden. Je moet ook een EFR Instructor Trainer zijn, ten minste 250 gelogde duiken hebben, PADI Dive Center of Resort werkervaring kunnen aantonen en voldoen aan overige criteria zoals je die aantreft op de meest actuele CDC applicatie formulier welke je kunt downloaden vanaf de website van de PADI Pros '.

 

Wat je leert

Na dat je inschrijving is geaccepteerd is start je training met een aantal online presentaties, kennis toetsen en een Course Director-niveau examen over het PADI Systems, Standards and Procedures.

De werkelijke CDTC duurt negen dagen en bestaat uit presentaties over hoe IDC's te organiseren en instructeur opleidingen te bevorderen/promoten, plus vele hands-on workshops in de klas, beschut water en open water met een focus op evaluatie training, professionele ontwikkeling en begeleidingstechnieken.


Volgende Stap

Bereiken de top en word een PADI Course Director:
Meld u aan op de website van de PADI Pros 'en lees CDTC Vragen en antwoorden document, dan bekijk de online presentatie over wat er nodig is om een ??PADI Course Director geworden en download het CDTC Fact Sheet.
Download een PADI CDTC Toepassing van Site de profs '.

 


  •  
  •  

Kalender

Oktober  2021
M D W D V Z Z
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie