Visie

Duikschool The Dutch Dive Academy is er voor beginnende en gevorderde duikopleidingen met de begeleiding afgestemd op jou en jouw behoeften!

The Dutch Dive Academy (DDA) is een erkende duikschool in Sint-Oedenrode (NBr) en richt zich met haar kleinschalige georganiseerde activiteiten vooral op de duiker die geïnteresseerd is in een basisduikopleiding en een gedegen vervolgopleiding ambieert met als doel snorkelen en duiken op een leuke en veilige manier.

Duikopleidingen vinden plaats via de opleidingsstructuur van PADI, NOB/CMAS, IANTD, IAHD, en DAN. Gerenommeerde duikopleidingsinstituten met wereldwijde erkende kwaliteitsstandaarden en brevetten. Vanuit deze en onze filosofie worden onze opleidingen gekenmerkt door de volgende principes en kenmerken:

Persoonlijk

Wij gaan ervan uit dat iedere duiker zijn eigen persoonlijke en/of individuele doelstellingen heeft om te gaan duiken: zo wil de ene duiker bijvoorbeeld zo snel mogelijk leren diepduiken terwijl de andere rustig en ten volle wil genieten van het onderwaterleven. DDA speelt daarop in door persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij werken met kleine groepen van gelijkgestemden, doorgaans van 2 tot maximaal 5 duikers per instructeur.

Kwaliteit

Wij zijn absoluut tegen haastwerk en oppervlakkige cursussen. Ons doel is: een tevreden duiker die op basis van aangetoonde vaardigheden en kennis een brevet behaald en met ons een langdurige relatie aan wil gaan.

Veiligheid

Duiken en veiligheid staan samen op nummer 1 bij DDA; dit geldt zeker als de opleidingen grensverleggend zijn.

Praktisch

Uiteraard verzorgen wij de theorie op een didactisch verantwoorde manier en vooral afgestemd op jouw persoonlijke leertempo. Daarbij leggen wij veelvuldig relaties naar het uitgebreide scala aan praktijkervaringen, die wij (onze instructeurs en begeleiders) in de loop der jaren hebben opgedaan in binnen- en buitenland. De theorie ziet DDA daarbij als ondersteunend voor de praktijk. Het zwaartepunt van alle cursussen ligt op de praktijk, want daar doe je het immers vooral voor.

Sfeer

Duiken is jouw hobby en ook die van ons en dat betekent voor ons dat wij er alles aan doen de cursussen in een prettige, aangename en ontspannen sfeer te laten verlopen om je een zo optimaal mogelijk leerklimaat te bieden.

Practice what you preach

Last but not least. De lessen worden verzorgd door iemand die zelf een actieve duiker en instructeur is en die weet waar hij het over heeft. Daarnaast is de instructeur onderlegd met een scala aan onderwijsvaardigheden, "Hoe krijg ik deze cursusstof het beste vertaald in praktijk voor deze cursist."


Onder opleidingen vind je uitgebreide informatie over onze cursussen en opleidingen.

Onder snorkelteam vind je meer informatie over ons snorkelteam en de activiteiten.

Onder duikteam vind je uitgebreide informatie over ons duikteam, de duikplanning en andere duikgerelateerde activiteiten.


Meer informatie?

Aarzel dan niet te bellen of te mailen. Wij staan je graag persoonlijk te woord. DDA is op de volgende manieren te vinden:

* Adres: Schootsedijk 44, 5491 VC, Sint-Oedenrode (NBr)

* Telefoon: 0413-477467

* Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


  •  
  •  

Kalender

April  2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
  •  
  •