PADI Instructor Development Course IDC

Voor wie is deze cursus?


Als je van werken met mensen houd, je hebben een passie voor duiken en wil een buitengewone leven - groei dan uit tot een PADI Instructor. Lesgeven in duiken geeft je de mogelijkheid je liefde voor de onderwaterwereld te delen met anderen, terwijl je doet wat je leuk vind - het zijn in, rond en onder water. PADI Open Water Scuba Instructeurs en PADI Assistant Instructors zijn de meest gewilde duik professionals ter wereld, omdat ze het programma dat de norm voor de opleiding voor duikprofessionals hebben voltooid. Verdien je een PADI Instructor kwalificatie door hard werken en toewijding, maar je word beloond met een baan waarmee je ongelooflijke onderwater avonturen met anderen deelt  - je veranderd hun leven en verrijkt het jou.

Ben je klaar om je te voegen bij de groep toegewijde professionals die 's werelds meest vooruitstrevende en populaire duiker onderwijsprogramma's doceren? Ga dan PRO met een Instructor Development Course (IDC).


De Instructor Development Course (IDC) is opgebouwd uit twee delen - de Assistant Instructor (AI) cursus en het Open Water Scuba Instructor cursus (OWSI). De meeste duikprofessionals kiezen er voor het gehele IDC in een keer en en gaan dan naar het Instructor Examination (IE), dat is de laatste stap naar een PADI Instructor certificering te behalen.


Succesvol afronden van alleen de AI cursus onderdelen resulteert in een PADI Assistant Instructor kwalificatie. Wanneer een AI er kaar voor is kan  deegenomen worden aan een OWSI programma wat je op het niveau brengt om je aan te melden voor het IE al waar je de volledige PADI Instructor waardering kunt verdienen.


Duik professionals die een instructeur certificering van een andere duikeropleidingsorganisatie hebben kunnen in aanmerking komen om zich direct in te schrijven in het OWSI programma. Deze herkent voorafgaande instructeurs ervaring en biedt een pad naar een PADI Instructeurschap.

 

Een PADI Divemaster die zijn brevet meer dan zes maanden in bezit heeft kan zich inschrijven voor de PADI Instructor Development Course. Je moet ook:

  • Ten minste 60 gelogde duiken hebben en 100 duiken om voor je IE te mogen bijwonen.
  • Emergency First Response primaire en secundaire zorg (reanimatie en EHBO) opleidingen in de afgelopen 24 maanden.
  • Een medische verklaring van een arts in de afgelopen 12 maanden ondertekend

Je moet ook een Emergency First Response Instructor zijn,maar u kunt dit behalen tijdens je instructeur training.

Wat leer je?


In een periode van minimaal vijf dagen, maar meestal meer iets van zeven, leer je op je IDC om alle PADI core modules. Je zult in staat zijn om zich te organiseren en presenteren van informatie, verzorgen van vaardigheden sessies en uitvoeringen te controleren open water duiken. Kortom, word je een betere spreker in het openbaar en krijg echt goed aan te tonen vaardigheden tijdens het kijken uit voor student veiligheid van de duiker. Belangrijkste onderwerpen zijn: PADI normen en procedures voor cursussen kan je leren met in water workshops leren, instructie en het PADI-systeem Risk Management en Duikveiligheid The Business of Diving en uw rol als instructeur Marketing Duiken en Sales Counseling
U kunt eventueel college credit of de Assistant Instructor cursus en Instructor Development Course krijgen.
Hoe kun je nu beginnen met het leren?
Schrijf u in voor IDC Online - eLearning optie PADI's waarmee je zelfstandig studeren in uw eigen tempo voor de les. Er zijn negen interactieve kennisontwikkeling secties. Voorstudie online bespaart klaslokaal tijd, die meer tijd maakt voor het oefenen van de vaardigheden die je onderscheiden als een PADI Instructor.
Ook aanmelden voor Dive Theory Online, als je het nog niet hebt voltooid of het is meer dan een jaar geleden dat je er doorheen ging. Het programma is een eenvoudige herziening van duik natuurkunde, fysiologie, vaardigheden, uitrusting en milieu, plus het gebruik van de Recreational Dive Planner (RDP). Door het succesvol afronden van Dive Theory Online, kunt u krediet voor de duik theorie-examen eis te krijgen tijdens je IDC.
Bezoek een PADI Five Star Instructor Development Center of Resort om te vragen over een IDC.
Ook bekijken de Instructor Development Agenda.
Wat is een IE?
Een Instructor Examination (IE) is een tweedaags evaluatieve programma dat een instructeur kandidaat onderwijs vermogen, duik theorie kennis, vaardigheid niveau, inzicht in de PADI-systeem, en de houding en professionaliteit test. PADI IE's zijn gestandaardiseerd en uitgevoerd door speciaal opgeleide PADI Instructor examinatoren. De IE locatie, testomgeving en onderzoek sessies worden georganiseerd als objectief te zijn als mogelijk eerlijk en consequent te beoordelen vaardigheden van een kandidaat. Alleen degenen die voldoen aan de IE-prestatie-eisen verdienen de gerespecteerde PADI Instructor certificering. Er is een vergoeding voor het bijwonen van een IE.
Bekijk het Instructor Examination Agenda.
Leer Meer
Zie wat PADI Pros te zeggen hebben over het leven van de droom.
Volgende Stap
Word een PADI Instructeur: Registreer IDC Onlineand beginnen met het leren meteen. Deelnemen aan de PADI IDC, Assistant Instructor cursus of OWSI programma op je PADI Five Star Instructor Development Center of Resort. Blader door de PADI Course Catalog. Download een medische verklaring en vragenlijst (pdf).


  •  
  •  

Kalender

Juli  2024
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie