PADI Specialty Instructeur cursus

Voor wie is deze cursus?

Meer duiken en meer plezier delen, delen wat jij interessant en leuk vindt - dat is waar het lesgeven in Specialty Duiker opleidingen over gaat. De beste manier om te leren hoe je, je specialiteit duiker cursussen echt speciaal kunt maken is een specialiteit instructeur cursus volgen bij DDA. Specialty instructeur cursussen bieden lesgeven tips en hands-on ervaring die je meteen kunt implementeren. Met 25 standaard PADI Specialty Diver cursussen, en tal van distinctive specialiteiten hebt je veel om uit te kiezen - dus om aan de slag te gaan.

Alle PADI instructeurs zullen profiteren van het nemen van specialty instructeur opleidingen, vooral degenen die bereid zijn om over te stappen op de Master Scuba Diver ™ Trainer (MSDT) rating, waarvoor ten minste vijf PADI Specialty Instructor certificeringen vereist zijn.

PADI Assistant Instructors, instructeur kandidaten in opleiding, en PADI Divemasters kunnen zich inschrijven in bepaalde specialty instructeur cursussen. Sommige specialiteiten hebben extra vereisten en instap eisen - vraag ons voor meer informatie.

Wat leer je?

Je zult nieuwe technieken toe te voegen aan je eigen ervaringen die je al hebt in een specialisme en je zult met plezier werken aan fine-tuning van uw vaardigheden en nieuwe onderwijsmethoden aanleren. Plus, zult u veel ideeën op te doen voor de marketing van uw specialiteit duiker cursussen.

Hoe kunt u aan de slag?

Bezoek ons om een ??PADI Specialty Instructor Manual kopen - digitale of papieren versie of om je direct in te schrijven voor je volgende Specialty instructeurs opleiding. De specialtie instructeurs handleiding bevat alle gestandaardiseerde specialty instructeur gidsen en is je gids voor het verzogen van de Specialty opleidingen.

Volgende Stap

Doceer waar je het liefste doet en word een PADI Specialty Instructor:

  • Schrijven je in voor een specialty instructeur cursus bij DDA.
  • Bekijk de Instructor Development Agenda.
  • Meld u aan op de website van de PADI Pro's en check out hoe je een PADI Distinctive Specialty maakt en voorbereid of download een PADI Specialty Instructor Application.
  • Blader door de DDA Cursus Catalogus voor beschrijvingen van PADI Specialty Diver cursussen.

  •  
  •  

Kalender

September  2021
M D W D V Z Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie