Master Scuba Diver

Master Scuba Diver

Verscherp je vaardigheden met de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie

Je heb je passie gevonden. Je wilt je voegen bij de besten van de besten uit de sportduikwereld. Je wilt het duikleven leven en de onderwaterwereld verkennen en overal naartoe om dingen te zien die je nog nooit hebt gezien.

Is dat meer dan luchtkastelen bouwen?

Zeker weten! Doe het door PADI Master Scuba Diver te worden – een kwalificatie waarmee je bij de besten hoort – je opent daarmee de deur naar eindeloos avontuur en mogelijkheden door de ervaring en de duikopleiding die je in een klasse apart plaatsen.

Waarom het zo leuk is

Duik als PADI Master Scuba Diver vol zelfvertrouwen op plekken die meer uitdaging biedenMet de PADI Master Scuba Diver-kwalificatie heb je het hoogste niet-professionele niveau in het PADI-systeem van duikopleidingen bereikt. Dat betekent dat je behoorlijk wat opleiding en ervaring hebt gekregen in verschillende soorten duikomgevingen. Zie alle specialtycursussen die er zijn.

Deelnamevereisten

Ga de PADI Master Scuba Diver Challenge aan

Want it. Live it. Dive it.™

Overige

Kosten verbonden aan deze cursus: Master Scuba Diver is geen brevet op zich zelf het is een erkening van je brede kennis van de duiksport. Vraag ons naar de kosten. 

Je volgende avontuur

De kans is groot dat je, ne het behalen van je Master Scuba Diver brevet meer wilt, nog langer duiken of nog dieper duiken, op misschien wil je nog verder met je eigen duikvaardigheden. Je kunt dan verder gaan met je TEC40 brevet waar je leert duiken met overschreiding van de nultijden, of je kiest nog 1 van de vele specialties.


  •  
  •  

Kalender

September  2021
M D W D V Z Z
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      
  •  
  •  

Binnenkort

Er zijn geen evenementen in deze categorie