• Hier komende zomer duiken? Klik dan hier en schrijf je dan nu in voor je Open Water duiker brevet
  • Haal dit jaar 5 PADI specialties en word Master Scuba Diver! (MSD appl
  • Nu ook zwemkleding bij DDA

Seal Team vanaf 8 jaar

Het PADI Seal Team-programma

Het PADI Seal Team is voor jonge duikers die plezier en veel actie willen beleven in een zwembad. Dit doen ze tijdens spannende AquaMissions.

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zal zijn met een zaklamp te duiken, digitale foto's te maken onder water of moeiteloos als een astronaut te zweven?

Dit zijn AquaMissions waarin je kennismaakt met wrakken, navigeren, uittrimmen, onderwaterfotografie, je omgeving, en meer.

Dit is je kans om iets heel leuks te doen in het zwembad, vrienden te maken en onderdeel te zijn van het avontuur van de onderwaterwereld.

Waarom het zo leuk is

Het beste aan de bijzondere AquaMissions is dat ze de nadruk leggen op veilig duiken maar dat de kinderen toch plezier hebben. PADI Seals kunnen een voorproefje krijgen van veel soorten duiken.

Bovendien krijgen de ouders een gestructureerd programma waarin hun kinderen vaardigheden ontwikkelen, dingen te weten komen over de onderwaterwereld en veel puur plezier hebben. Dit is ook een prima manier om kinderen te laten kennismaken met duiken voordat ze het volledige Open Water Diver-brevet gaan halen.

Wat je leert

Het PADI Seal Team-programma bestaat uit twee delen.

In deel 1, AquaMission 1 t/m 5, leren de kids de beginselen van de duiksport - zaken als uittrimmen, masker klaren, terugvinden van hun ademautomaat, enz.

Als ze een solide basis hebben ontwikkeld, gaan ze verder met deel 2. Deel 2 zit vol speciale AquaMissions, die meestal ongeveer een uur duren.

PADI Seal Team

  • brengt kinderen verantwoordelijkheidsgevoel bij
  • leert kinderen iets over de onderwaterwereld
  • is een leuke ervaring die alleen in het zwembad wordt gegeven
  • wordt gegeven door gebrevetteerde en geoefende PADI-professionals.

De duikuitrusting die je gebruikt

Kinderen gebruiken alle basisduikuitrusting, die is gemaakt voor hun grootte en postuur.

Doe bij de duikwinkel in de buurt navraag over verhuur van uitrusting en de packagedeal die bij dit programma wordt aangeboden. In de duikwinkel kun je meestal alles vinden.

 

Het lesmateriaal dat je nodig hebt

Een oproep aan alle nieuwe Seal Team-leden: de Seal Team Kit bevat alles wat een lid van het PADI Seal Team nodig heeft om zich op de AquaMissions voor te bereiden. Video op dvd? Hebbes! Activiteitenboek? Hebbes! Pagina’s van je logboek? Hebbes! Je bent nu helemaal klaar voor een onderwateravontuur.. .

Neem contact op met je PADI Instructor als je dit product wilt aanschaffen.

 

Deelnamevereisten

Om aan PADI Seal Team te kunnen deelnemen moet een kind

  • Ten minste 8 jaar oud zijn

Je volgende avontuur

Als de cursisten de eerste vijf AquaMissions goed hebben afgerond, worden ze lid van het PADI Seal Team. Als ze daarna slagen voor tien speciale AquaMissions, worden ze lid van het PADI Master Seal Team.

Wanneer de kinderen tien jaar oud zijn, kunnen ze het Junior PADI Open Water Diver-brevet gaan halen.